Recept voor de Doe-het-Zelver

Als de diagnose is gesteld kun je zelf aan de slag. Dat is afhankelijk van wie jij bent, wat je wilt en je budget. Ik schrijf het recept op basis van de diagnose, leg je uit hoe het in elkaar zit en vanaf daar neem jij de regie.

Wil je liever dat iemand met je meedenkt, je wijst op je blinde vlekken en je houdt aan je planning? Dan gaan we een stap verder. Dat bepalen we tijdens het traject.

Bedenk: Veel adviezen verdwijnen in een bureaula. Het recept kan een prima excuus zijn voor een extra vergadering, waarna alles bij het oude blijft. Zorg op zijn minst voor iemand die zorgt voor actie!

Marketing operatie behandelplan

Eenvoudige problemen?

Als uit de diagnose blijkt dat er een of meerdere zaken zijn die relatief makkelijk te verhelpen zijn, dan heeft een recept zeker zin. Ik schrijf het recept voor je uit en je kunt het direct implementeren. Ik ben eerlijk en zal altijd aangeven of iets makkelijk door jullie zelf toe doen is.

Als je wilt zal ik je ook in contact brengen met partijen die je kunnen helpen vanuit hun specialisatie. Denk aan web-ontwerpers, SEO-specialisten, Google certified partners voor Adwords of Shopping, Facebook-advertising specialisten, etc. Indien het om grotere projecten gaat kan ik je tussenpersoon zijn die zorgt dat problemen worden aangepakt op de manier die jij wilt en binnen het budget dat je ervoor hebt.

Zie mij als je huisarts waar je met je probleem heen gaat. Die verwijst je als het nodig is door naar de juiste specialist.